Mulakan perjalanan anda sebagai Rakan-Pemandu Grab

Jana pendapatan setiap hari, tetapkan waktu berkerja anda sendiri, dan nikmati rebat eksklusif. Daftar sebagai pemandu e-hailing ataupun penghantaran

Daftar sebagai pemandu GRAB pada hari ini dan jana pendapatan secara part-time atau full time. Apa yang lebih memudahkan anda, pada kebiasaannya untuk verify account anda. Namun melalui kami (* Grab Alpha*), anda tidak lagi perlu hadir ke HQ atau KIOSK bagi verify account GRAB anda. Duduk dirumah, kami uruskan segalanya secara PERCUMA.

* Semua dokumen mesti jelas dan lengkap serta sudah buat arahan yang telah diberikan di dalam email.

* 8 jam bermula 9 pagi setiap hari kecuali Ahad

Kenapa daftar dengan kami?

Daftar secara online

Percuma

Tak perlu hadir ke HQ / kiosk

Mudah

Syarat Kelayakan

Lesen

Memiliki Lesen "D" PENUH ("P" Tidak diterima) Bagi GrabCar Driver Sahaja

Umur

Berumur "21" tahun hingga "69" tahun sahaja

Kereta

Kereta 4 pintu sahaja dan tahun buatan 2014 keatas

Rekod Diri

Rekod saman HAD LAJU tidak melebihi 3 saman dalam masa 3 tahun dan Tiada kes polis dan mahkamah

Jadi apa ditunggu lagi. Ayuh kami bantu anda mendaftar sebagai Pemandu Grab. Jangan bertangguh lagi. Daftarlah sekarang sementara pendaftaran MASIH PERCUMA.

Testimoni Pemandu Grab

Mereka juga seperti anda pada permulaan…tidak tahu potensi sebenar memandu bersama Grab. Rasa berdebar-debar dan malu untuk memandu pada hari yang pertama.

Tapi akhirnya mereka berasa seronok dan sentiasa teruja untuk memandu sambil memberikan perkhidmatan terbaik kepada seluruh rakyat Malaysia Yang paling penting, mereka dapat menyara seisi keluarga dan juga membantu suami masing-masing dalam membina keluarga bahagia.

3 Langkah Pendaftaran

Soalan Lazim

Berumur 21 tahun dan Keatas

Memiliki Kereta (sendiri/keluarga/sewa)

Kereta 4 pintu dan mestilah tahun “2014” keatas.

Memiliki lesen “D” Penuh (“P” tidak diterima)

Nama hendaklah ada dalam Covernote insurans. Jika tiada anda boleh tambah nama di syarikat insurans.

Anda boleh memandu pada bila-bila masa sahaja yang anda suka. Tiada paksaan berapa lama yang anda perlu memandu. Segalanya terserah kepada anda sendiri. Andalah bos anda sendiri!

Jika anda memandu secara sambilan, kebiasaannya akan dapat diantara RM500-RM2000 sebulan.

Jika anda memandu sepenuh masa, anda boleh dapat pendapatan diantara RM3000-RM8000 sebulan, bergantung kepada ilmu dan strategi yang kami akan kongsikan serta komitmen anda yang tinggi nanti.


Sudah pasti! Anda akan dimasukkan ke dalam group whatsapp yang kami akan bimbing anda secara online.

Anda juga boleh berjumpa dengan kami untuk sesi bimbingan secara bersemuka supaya anda lebih faham tentang strategi yang akan dibuat nanti supaya pendapatan yang diinginkan akan dapat dicapai insyaAllah.

Jika anda pernah mendaftar pemandu uber? Maka anda tidak perlu mendaftar sebagai pemandu grab kerana anda akan diserapkan ke dalam grab sebelum 8 april ini, sila rujuk email yang di hantar oleh uber/grab kepada anda atau terus berhubung dengan custmer service grab di talian 1300805858 atau 0379326000 .

Segala pertanyaan kepada kami tentang uber tidak akan dapat dilayan kerana kami hanya menguruskan pendaftaran baru sahaja. Mohon seribu kemaafan.

Anda boleh bertanya dengan kami terus dengan hanya klik di link whatsapp ini dan saya akan cuba membantu anda segera.